Alliberen un aligot vesper que havia quedat atrapat a Platja d'Aro

Aquest aligot vesper va arribar a Platja d'Aro fa un mes migrant cap al nord des de l'Àfrica. Va quedar atrapat a la terrassa d'un apartament i la policia local el va rescatar per dur-lo en un centre de recuperació. Ara, l'han volgut alliberar en un ambient natural com el que ofereix el Parc dels Estanys de Platja d'Aro. Ha estat L'associació Natura Sterna juntament amb la policia local els qui han treballat conjuntament perquè aquest moment d'alliberació sigui possible.
 
This text will be replaced
 
 
És la primera vegada que tant la Policia Local i l'associació Natura Sterna es troben un animal d'aquestes característiques a Platja d'Aro. L'aligot vesper, és una au rapinyaire i migratòria que normalment arriba al nord de Catalunya, als Pirineus, Prepirineus i al Montseny a finals d'abril i maig. Allà passen l'estiu i fan els seus nius.
 
Aquest acte és només una de les moltes actuacions que es realitzen amb tot tipus d'animals al municipi. El cas d'aquesta au és però excepcional, és per això que l'acte ha aplegat diversa gent que ha volgut veure com aquest animal reprenia el vol. Això sí, porta una anella a les potes i si el recuperen a qualsevol altre lloc del món se sabrà que és el mateix que va fer un dia parada a Platja d'Aro.