Arranca "Estereofònics" amb vuit concerts inaugurals

Tret de sortida dels festivals de música Estereofònics. Aquest dissabte els carrers més cèntrics de Platja d'Aro han ofert una gran varietat de concerts amb motiu de la inauguració dels 8 festivals que vindran, entre ells Nits de Jazz a Platja d'Aro, el Desemboca Rock'n'Roll Festival o el FestiSurf Costa Brava.
This text will be replaced
 
La marca Estereofònics aplega, des de l'any 2015, tots els festivals i espectacles musicals d'estiu al municipi. En només 140 dies es faran 78 concerts de diferents gèneres, majoritàriament gratuïts i a l'aire lliure. El Jazz hi serà present, també la música de cambra, el punk, el surf i el rock'n'roll. 
 
La d'aquest dissabte ha estat només un petit tastet, els qui passejaven pels carrers han pogut escoltar vuit grups, Els Fetus, Los Tiki Phantoms, Eduard Gener, Sloppy Beats, Marc Armengol, Josep Manzano, Big band del Conservatori de Música i Havàname.
 
Una de les novetats d'enguany és la programació a la Biblioteca Mercè Rodoreda del cicle de conferències i concerts en petit format. 
 
Black Music Big Band & Brodas Bros, Orquesta Fireluche, Stefano Palatchi, Barcelona Gospel o Hotel Cochambre són alguns dels artistes destacats que ja tenen cita a Platja d'Aro durant aquest estiu.