Activitats infantils per fomentar l'alimentació saludable

Segueix en marxa la quinzena gastronòmica infantil a Castell-Platja d'Aro amb un programa d'activitats pensat per fer més atractius en boca tots aquells plats que formen part de la cuina saludable.

This text will be replaced
INTERVÉ: Daniel Molina, director de Xics Gastronòmic
 
Amb l'objectiu que la fruita, la verdura, el peix o els fruits secs formin part de la dieta habitual dels més petits va néixer l'any passat el Xics Gastronòmic. Aquest any ha tornat per seguir formant als més petits en matèria d'alimentació saludable. Durant 3 caps de setmana s'instal·la a la plaça Major de Platja d'Aro un mercat de productes locals amenitzat per activitats infantils com aquesta actuació de Jordi Tonietti o una obra de teatre programada per dissabte que ve. Mentre els pares i les mares omplen el cistell d'hortalisses, fruita o vi Km.0 els més petits gaudeixen amb unes activitats que de manera indirecte els convida a menjar més bé.
 
La setmana que ve es tancarà la quinzena gastronòmica infantil que des de fa 2 anys es celebra a Castell-Platja d'Aro. La cloenda es farà al Parc de l'Estació de Castell d'Aro on hi haurà preparats molts tallers infantils.
Paral·lelament a totes aquestes activitats obertes a tothom la Fundació Alícia ha fet una sèrie de xerrades i tallers a les escoles del municipi, els restaurants ofereixen menús infantils saludables i també tallers de cuina per la mainada.