L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro confia que aviat es pugui licitar el projecte de la passera de la desembocadura Ridaura

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro confia que aviat es pugui licitar el projecte de la passera del Ridaura que permetrà allargar el Passeig Marítim fins al Port. L'Estat, que és l'administració competent, veu amb bons ulls la darrera proposta del consistori i ja té damunt la taula l'informe dels serveis tècnics municipals sobre els requeriments tècnics que hauria de tenir el pont. 
 
 
En una reunió d'aquest passat hivern a Madrid l'Ajuntment va desbloquejar una qüestió que els rondava pel cap des de feia temps. I ho va fer gràcies a la fase final de l'ampliació del Port d'Aro que permetrà cofinançar l'obra. Aquest element va ser clau perquè Costes canviés el seu escepticisme inicial. 
 
Des de l'Ajuntament constaten que el tram final del Passeig necessita una dinamització important i que això passa per allargar-lo fins al port. La passsera que projecten és peatonal però suporta el pas de vehicles lleugers. 

Més obres al camí de ronda

En paral·lel a aquesta qüestió Costes té altres deures al municipi que necessiten una solució urgent. Una altra de les demandes municipals és que es reforci i revisi l'obra que va permetre reobrir el camí de ronda nord i que va pagar exclusivament l'Ajutament malgrat ser competència de l'Estat. Aquests treballs s'han de reforçar per tal que l'obra aguanti molts anys i es farà aquest estiu.
 
Un altre element important pel municipi és que s'aprovi el decret sobre l'espai maritimo-terrestre vinculat a la llei de costes i que permetrà adaptar al POUM municipal els comerços i vivendes del Passeig Marítim. Fins ara depenien de Costes però la nova llei va fer una excepció en el cas de Plajta d'Aro i Empuriabrava.