120 jocs en 9 circuits i 1.500 metres de tirolines a Platja d'Aro

El Parc d'Aventura més gran de Catalunya  ha obert portes a Platja d'Aro per reforçar l'oferta lúdica d'aquest nucli costaner.
This text will be replaced
INTERVÉ: Antoni Planes, Costa Brava Parc d'Aventures
 
El parc s'ha instal·lat al bosc del Mas Candell amb 5 hectàrees de bosc mediterrani de més de 100 anys. Té 120 jocs repartits en 9 circuitis a dalt dels arbres amb més de 1.500 metres de tirolines, lianes, passarel·les, ponts, túnels, gronxadors i un salt al buit de 13 metres d'alçada.
 
El parc està dissenyat perquè en puguin gaudir des de nens de 3 anys fins als més experts i atrevit. Els impulsors ja tenen un parc a Pals i han estat pioners en utilitzar a l'estat espanyol mosquetons de màxima seguretat. Els 9 circuits de jocs i tirolines tenen noms de racons i paratges de la Costa Brava com el circiot Illes Formigues, pels més petits; el Sa Cova, Illes Medes, Cap de Begur, Illa Roja, Ridaura i així fins el més extrem, el Cap de Creus o el salt al buit, el Rocabona.
 
Els impulsors del projecte són conscients de la riquesa de l'espai que compta amb una gran varietat de plantes autòctones i pins, roures i alzines sureres. Per això en la construcció del parc d'aventura s'ha cuidat molt l’estètica i la integració de les zones amb l'entorn natural.