Platja d'Aro rep més de 200 moters d'arreu d'Europa

Cap de setmana de molts decibels a Platja d'Aro. Per una banda per les actuacions de rock que han omplert l'agenda de dissabte i diumenge però, sobretot, pel brogit del centenars de motos que s'hi han trobat per celebrar el VIII Jokers Fest.
 
This text will be replaced
Intervé: Enzo Tortosa, Jokers MC Bcn - Nordeste
 
L'esdeveniment ha recuperat el Jokers Fest celebrat anteriorment en altres poblacions catalanes i ha servit per commemorar el 22è aniversari de Jokers MC Bcn - Nordeste, un motoclub fundat el 1995  i que ha anat creixent molt en les dues darrreres dècades.
 
Per dur a terme aquesta festa més de dues-centes motos s'han donat cita al Parc dels Estanys al llarg del cap de setmana. Els moters no només eren catalans, sinó que Jokers té membres arreu d'Europa. Alguns dels conductors han vingut de països com França, Alemanya, Grècia o, fins i tot, Bulgària.
 
A part de parades on trobar tot tipus de complements per seguir l'estil de vida moter s'han programat fins a sis concerts de rock repartits entre dissabte i diumenge. Lògicament, però, l'activitat que més ha triomfat ha estat la ruta en moto per diversos punts emblemàtics de la Costa Brava.