Sant Feliu busca repetir l'èxit de la Fira del Conte Explica'm

Sant Feliu de Guíxols programa una segona Fira del Conte amb el repte de superar l'èxit de l'any passat. La primera edició de l'Explica'm  va portar a la ciutat més de 4.000 persones, una edició  debut excel·lent que enguany volen superar.
This text will be replaced
INTERVÉ: Salvador Calabuig, regidor de Promoció Econòmica / Carles Motas, alcalde de Sant Feliu
 
Una de les novetats és que una cinquantena d'establiments locals tindran aquest any protagonisme i participaran a l'Explica'm, la fira del conte ganxona, oferint activitats i serveis complementaris a la fira. Precisament per aquesta nova edició s'ha buscat la implicació local.
 
La Fira del Conte de Sant Feliu oferirà durant tot el cap de setmana un gran ventall d'esdeveniments relacionats amb el món dels contes infantils amb fantasia, màgia, titelles, gegants o tallers d'il·lustració amb gent professional dins aquest sector. També hi haurà una trentena de parades per poder remenar i comprar contes. Des de l'Ajuntament destaquen la gentada que pot portar novament a la ciutat aquesta fira dedicada al conte i que va dirigida al públic que busquen, el turisme familiar.
 
Tot plegat arrenca aquest divendres amb una cercavila inaugural amb personatges gegants i  on s'hi estrenaran les mascotes de l'Explica'm. El recorregut acabarà a la platja amb un castell de focs artificials. Contes i històries per grans i petits i durant tot el cap de setmana en formats molt diferents com teatre, tallers, conta contes, cercaviles i jocs.