L'Aula d'Adults de Platja d'Aro es traslladarà a la Masia Bas

L'Aula d'Adults de Castell-Platja d'Aro es traslladarà a la Masia Bas. Aquestes dependències municipals que fins ara no tenien un ús concret i estable són les que l'Ajuntament considera idònies per poder impartir les classes de l'Aula d'Adults.
This text will be replaced
INTERVÉ: Mònica Ríos, regidora de dinamització comunitària En aquests moments tots els cursos de l'Aula d'Adults es porten a terme en el centre cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro, un equipament que amb el pas dels anys ha anat quedant petit. Les múltiples activitats que desenvolupen les associacions i entitats del municipi, sumat als serveis que dóna el mateix Ajuntament i les classes de l'Aula d'Adults ha fet que aquest espai quedés petit i s'hagués de treballar en una futura remodelació. 
 
El primer que es va posar sobre la taula va ser l'amplicació del centre cívic amb la voluntat que l'equipament pogués absorvir totes i cadascuna de les activitats que s'hi fan. Una opció que s'ha descartat, optant en aquests moments per portar l'Aula d'Adults en unes altres dependències municipals. El nou pla d'equipaments que s'està redactant a la població ha determinat que amb l'inventari d'espais municipals fet, com es pot donar resposta a les necessitats que té la població.
 
Amb aquesta decisió consensuada i viable en tots els sentits no caldrà executar el projecte d'ampliació del centre cívic que s'havia calculat que pujava 500.000 euros i es donarà resposta a les necessitats dels usuaris de tots els serveis del propi centre. Pel que fa a la Masia Bas, només caldrà fer algunes obres de millora per garantir l'accessibilitat i l'adequació dels espais per poder desenvolupar el nou ús. Les classes de l'Aula d'Adults serien totalment compatibles amb les exposicions de petit format que es plantejaven ja que es farien durant els mesos d'estiu. De moment, encara no es vol avançar cap data ni calendari previst perquè el trasllat sigui una realitat.