Maridatge entre cuina i golf

Quatre cops per fer obrir la gana i els més bons guanyar un torneig abans d'asseure's en un marc incomparable i degustar la millor cuina de l'Empordanet. 
This text will be replaced
Intervenen: Vicenç Fajardo, vicepresident Cuina de l'Empordanet; Quim Casellas, Xef Restaurant Casamar Llafranc
 
Un altre any golf i gastronima s'han unit al Golf d'Aro en un acte social que aplega el bo i millor de l'esport i la cuina de casa nostra. 
Els restaurants de la cuina de l'Empordanet han cuinat per primera vegada en els 18 anys d'història d'aquest torneig, a peu de gespa. 
 
Entre el golf i la bona gastronomia hi ha hagut una mica de showcooking amb la gent de la cuina de l'Empordanet. 
 
L'esdeveniment ha estat ple de VIPs com el segon entrenador del Girona, Jordi Guerrero; o el davanter del Barça de Cruyff Julio Salinas