Platja d'Aro presenta el cartell de la Festa Major 2017

Aquesta serà la imatge de la Festa Major de Platja d'Aro. Un any més s'ha confiat amb l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Olot a qui de nou han fet l'encàrrec de proposar la imatge promocional de la Festa Major de Platja d'Aro.
This text will be replaced
 
INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de Turisme / Camèlia Serra, autora del cartell
 
Els estudiants han fet les seves propostes i un jurat ha decidit que aques disseny de Camèlia Salvador era el més addhient pel cartell de Festa Major. Fa 5 anys que l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro aposta per organitzar el concurs del cartell de la festa entre els joves estudiants de l'Escola d'Art i Disseny d'Olot.
 
 
Un disseny elegant i amb línies molt fines amb motius que representen el mar de la Costa Brava i una tipografia que recorda la història del municipi. Aquesta és la proposta de la Camèlia que ha escollit l'aquarel·la com a tècnica per fer el seu disseny. Ha pintat les meduses sobre un paper texturitzar i una cop digitalitzat hi ha aplicat la tipografia.
 
L'autora del cartell s'ha emportat 500 euros de premi a més de tenir el seu disseny plasmat en tots els suports que utilitza habitualment l'ajuntament per fer difusió i promociód els seus actes. Aquest any la Festa Major de Platja d'Aro serà de l'11 al 15 de setembre i pendents encara de la programació ja es coneix que entre les actuacions musicals hi haurà els concerts de La Loca Histeria, Los 80 Principales, Manel Fuentes & The Spring's Team o l'Orquestra Montgrins entre d'altres.