Avui i demà s'organitza al litoral el Gran Recapte d'Aliments 'La fam no fa vacances'

El Banc d'Aliments fa una nova crida a la ciutadania perquè col·labori en omplir el rebost social. Aquest divendres i dissabte se celebra a tots els municipis costaners el Gran Recapte d'Aliments.
En aquesta campanya d'estiu que porta el nom de 'La fam no fa vacances' es torna a demanar als clients dels supermercats que comprin algun dels aliments més necessaris per totes les famílies que malauradament han d'acudir al Banc d'Aliments.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Pilar Ferrero, regidora de Serveis Socials
 
Entre aquests aliments, que els supermercats col·loquen a la vista molt especialment en jornades com aquesta, hi ha oli, farina, sucre, arròs, pasta, conserves, xocolata, cereals o productes per infants com bolquers i tovalloletes humides. Tots els aliments i productes que es recullen en aquests recaptes es queden al mateix municipi on s'han comprat i el servei municipal de distribució d'aliments els gestiona entre els famílies que hi tenen accés. S'ha preguntat a les famílies què troben a faltar.
 
Concretament a Castell-Platja d'Aro pràcticament tots els supermercats col·laboren amb el Gran Recapte que funciona gràcies al centenar de voluntaris que repartits per tots aquests supermercats conviden als compradors a donar algun producte. Bona part dels voluntaris són a la vegada usuaris del Banc d'Aliments. Des de Castell-Platja d'Aro calculen recollir entre divendres i dissabte de 9mil a 11 mil quilos d'aliments.