Comencen els casals d'estiu a Castell-Platja d'Aro

Quan s'acaba l'escola molts nens i nenes canvien el professorat per monitors i monitores, les aules per espais a l'aire lliure i l'ensenyament a través dels llibres per l'aprenentatge a través del joc.  Són els casals d'estiu que han començat i que s'allargaran fins que torni l'escola. 
This text will be replaced
 
Intervé: Irene Ros, tècnica casals d'estiu Castell-Platja d'Aro
 
Aquests espais permeten a les famílies aconseguir diferents propòsits. Un és evident, guardar els seus fills mentre treballen. Sobretot en un municipi turístic on la màxima activitat es desenvolupa precisament quan els menors no són a escola. Un altre és la socialització. Són espais que permeten que els infants es relacionin entre ells. 
 
Auquest dilluns, primer dia d'activitat, els nens i nenes han fet les presentacions tot jugant. Els jocs de coneixença però, són només un petit tast de tot el que es trobaran. 
 
Un total de 300 nens i nenes, majoritàriament del municipi participen en aquest casal a Riuet i l'altra que es fa a l'Institut Ridaura, a Castell d'Aro. Els casals s'omplen primer amb els empadronats i si queden places s'obren a la gent de fora.
 
Tenen activitat matí, tarda o matí i tarda amb dinar.