El servei de socorrisme i vigilància de Castell-Platja d'Aro disposa de 23 efectius

Fins el 17 de setembre 23 socorristes vigilen les platges de Platja d'Aro. El servei de salvament i socorrisme es manté vigent durant 3 mesos amb presència a la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca.
This text will be replaced
 
Els socorristes estan repartits en 5 punts de socors, 7 cadires i 1 torre de vigilància. De les 10 del mati fins a les 7 de la tarda són els encarregats de vetllar per la seguretat dels banyistes i ho fan per terra, a peu de platja i amb bicicleta, alçats des de la torre de vigilància, i per mar amb una embarcació, una moto aquàtica i caiacs. Tenen a la seva disposició una embarcació pròpia de rescat i 3 desfibril·ladors. L'empresa a que es fa càrrec del servei és Pro-Activa Serveis Aquàtics que treballa a Platja d'Aro des del 2013.
 
A la Cala del Pi s'hi ha instal·lat un punt autònom de socors (SOS) i els 3 desfibril·ladors estan repartits un a Sa Conca, l'altre a Cala Rovira i el tercer es queda a la Platja Gran a càrrec de l'Auxiliar Tècnic Sanitari.
 
També, destaquen les sis Línies de vida instal·lades davant de cada lloc de  socors, un sistema de cordes a 1’40 metres d’alçada, que faciliten l’entrada i sortida de l’aigua de les persones  amb dificultats de mobilitat. El servei de vigilància i socorrisme té a la disponibilitat dels banyistes cadires amfíbies per les persones amb mobilitat reduïda.
 
El socorrisme i la vigilància forma part del programa integral Fem Platja! que va més enllà de la gestió de la neteja de la façana marítima, per incorporar-hi aspectes de qualitat, informació i seguretat. El treball per aconseguir els màxims estàndards de qualitat és un dels seus  principals objectius. Fem Platja! mobilitza de manera permanent i diària, un equip humà de 48 persones d’àmbits  diversos -salvament i socorrisme, seguretat pública, informació o neteja i manteniment-, amb un pressupost anual aproximat de 725.000 euros. La principal novetat d’enguany és la instal·lació de quatre boies de cortesia a  la Cala del Pi perquè hi puguin fondejar embarcacions.