Nou espai de lleure per a gossos a Platja d'Aro

Castell-Platja d’Aro ha obert al públic aquest mes d’agost el segon espai del municipi destinat al lleure de gossos. Són 1.300 metres quadrats entre el carrer Luxemburg i l’avinguda de París de Platja d’Aro, és a dir, en una zona verda del sector del Parc dels Estanys.
 
This text will be replaced
Intervé: Montse, propietària de la Jackie
 
Aquest espai està dissenyat perquè els gossos hi puguin córrer i esbargir-se lliurament, sense necessitat d’estar lligats per una corretja alhora que els seus propietaris tinguin l’oportunitat de compartir temps entre ells. La zona està delimitada per una tanca metàl·lica amb una doble porta d'entrada que genera un espai segur on deslligar l'animal. A dins es cobreixen els serveis de bosses per recollir els excrements dels animals i de font d'aigua perquè puguin fer passar la set. Els usuaris coincidiexen en afirmar que és un dels espais d'aquest tipus als que han portat les seves mascotes més complets.
 
Amb els mateixos objectius i amb característiques molt similars es va crear fa un any i mig un primer espai a l’entrada de Mas Semi de Castell d’Aro amb un superfície de 1.500 metres quadrats. Alhora hi ha en projecte la creació de dos espais, un al centre urbà de Platja d’Aro, proper a la Plaça de la Sardana, i l’altre a la zona de Riuet, propera al Club Nàutic Port d’Aro.