Tanquen un restaurant de Platja d'Aro per insalubre

Foto: Twitter Policia Local Platja d'Aro @platjaropolicia

La Policia Local de Platja d'Aro ha prescintat un restaurant del municipi per tenir condicions insalubres. Es tracta d'un cèntric kebab situat a l'Avinguda Cavall Bernat. 

 

El precinte es va decidir després d'una inspecció sanitària que va detectar diverses irregularitats molt greus. Per exemple que es trencava la cadena de fred, es manipulaven els aliments sense guants, es reutilitzava l'oli que ja s'havia fet servir per fregir i no disposava dels sistemes de recollida d'escombraries adequats. A més no es complien les mínimes normes de seguretat en matèria d'extinció d'incendis i sortides d'emergència. El local tenia cables elèctrics desprotegits i no disposava d'extintors. 

Un cop tramitada la denúncia també es va detectar que el local no disposava de llicència ni assegurança i només tenia la comunicació prèvia d'obertura de negoci. 

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro li ha retirat tots els permisos i ha anunciat que sancionarà el propietari del local per tot aquest seguit d'incompliments.