La Lligueta Running Vall d'Aro és a punt de començar

Castell-Platja d'Aro presenta una nova edició de la Lligueta Runnig Vall d'Aro, un circuit de quatre curses diferents de muntanya.
 
Tercera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro (www.runningvalldaro.cat), una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, a partir d’un circuit de quatre curses de muntanya de perfil tècnic i de recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos del municipi poc coneguts pel turisme tradicional: La Nocturna (22 d’agost), Cursa de Castell d’Aro (17 de setembre), Cursa Lineal del Camí de Ronda (8 d’octubre) i La Marxa dels 20 km (22 d’octubre).
 
Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i de tempsXcurses, que agrupa, des de l’any 2015, diverses marxes que ja existien i d’altres de nova creació. Hom pot participar a totes, diverses o només una de les curses, tant esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular. Les inscripcions en línia ja són obertes i limitades a un màxim de 400 persones per cursa i inclou assegurança, servei de dutxes, guarda-roba, obsequi i avituallament final. La recollida anticipada de dorsals és el dia anterior a la cursa a la botiga Decathlon de Platja d’Aro.
 
La participació a la primera cursa es pot vincular a la iniciativa municipal Fem Esport 365! que pretén incentivar al conjunt de la població a assolir un estil de vida actiu i saludable a partir de l’assoliment de diversos reptes que es mesuren en la conversió de les calories que hom consumeix realitzant qualsevol activitat esportiva (individual, en equip, etc.) en punts. El primer és l’obtenció de 360 punts entre el 28 de juliol i el 10 de setembre per aconseguir el regal d’una bossa per posar-hi el mòbil quan es va a córrer o a caminar i, alhora, participar en el sorteig de diversos vals de compra de 30 euros de Decathlon. Per mesurar-ho al adherir-se a la iniciativa mitjançant l’aplicació WeFitter o el lloc web www.femesport365.cat, amb l’avantatge que es pot vincular amb més 15 dispositius i apps majoritàries d’àmbit esportiu.