Èxit de participació del 1r Torneig Costa Brava de Futbol 7

Castell d'Aro va acollir aquest dissabte el primer Torneig Costa Brava de Futbol7. Aquesta prova era amistosa i volia reivindicar-se com la primera de la zona de caire estiuenc. 26 equips de tres categories diferents no van parar de jugar a futbol des de les nou del matí fins a les deu vespre.
 
This text will be replaced
Intervé: Jordi Freixa, coordinador del torneig
 
Els joves futbolistes s'agrupaven en tres divisions: de vuit a onze anys, de dotze a quinze i de setze a divuit anys. No feia falta que els jugadors representessin a cap club, sinó que el que es pretenia sobretot era aprofitar un dels caps de setmana més potents a nivell turístic a la Costa Brava perquè tothom s'apuntés a passar un bon dia de futbol i amistat. Al final de la jornada, entre lliguetes i eliminatòries, tots els equips havien disputat entre quatre i sis partits de vint minuts de durada. 
 
En la seva primera edició el torneig va omplir totes les places ofertes durant el període d'inscripcions. Tot i no ser competitiu era atractiu de cara al jugador perquè comptava amb serveis com el de fisioteràpia, arbitratges federats i diversos regals i obsequis per a tothom. Molts dels que es van acostar al camp de Castell d'Aro ja van demanar a l'organització que l'any que ve es repeteixi.