Tanca el Màgic Park i amb ell una icona de la història de Platja d'Aro

Una nova icona del boom turístic de Platja d'Aro s'ha acomiadat del públic i passa a formar part de la història del nucli. A les discoteques Maddox, Pacha o Paladium, al restaurant Montbar i als Magatzems Vall entre d'altres se li ha sumat aquest cap de setmana el Màgic Park. Amb més de 43 anys d'història el Magic Park havia passat d'avis a fills i ara els néts han decidit tancar l'etapa. Els últims dies d'obertura han estat un homenatge a tots els que han gaudit de la pista de patinatge, la nòria i els videojocs però sobretot un record de l'efervescent activitat del Màgic Park dels anys 80  i un homenatge al seu pare i als seus avis que van obrir i portar durant més de 40 anys aquest establiment.
This text will be replaced
 
Intervé: Jenny Xufré, responsable Màgic Park
 
Des del parc d'atraccions es van repertir diumenge 15 mil fitxes per gaudir gratuïtament de les atraccions. Va ser l'11 de setembre a les 12 de la nit quan les germanes Jufré van apagar els llums i van abaixar persianes en la última jornada del Mà gic Park. Per acomiadar-lo milers de persones han passat aquests dos dies pel parc. Els més joves hi segueixen trobant encant i els grans recorden el que hi han viscut.
 
Molta nostàligia per un establiment turístic més que tanca portes a Platja d'Aro contribuint a la transformació comercial però també turística que pateix el municipi. Els resposnables del Màgic Park insisteixen que seran ells els que quan sàpiguen quin serà el futur de l'edifici ho faran públic.
 
Amb les atraccions a la venda queda tancat al públic el Màgic Park però es manté obert el local recreatiu. Aquest petit casino es traslladarà en un parell de mesos a l'edifici Millenium.