La concentració "Parlem" a Platja d'Aro demana diàleg i calma

Ni carn, ni peix, ni blanc ni negre, defensaven que el referèndum de l'1-O era il·legal però alhora no accepten la brutalitat policial amb la qual va donar resposta el Govern Espanyol. Ells són dels que pensen que cal calmar-se, asseure's i establir un diàleg i per aquest motiu s'han sumat aquest dissabte a les concentracions que s'han convocat arreu d'Espanya sota el lema Parlem?
 
This text will be replaced
 
 
Demanen desencallar la situació en la qual es troba Catalunya com també reclamen a les majories polítiques que hi hagi un canvi que afavoreixi tant a Espanya com a Catalunya.
 
El moviment que va sorgir des de Madrid, s'ha acabat estenent a molts punts del territori espanyol. El manifest deia que Espanya és millor que els seus governants, demanava anar de blanc i abandonar per un dia les banderes. A Platja d'Aro, si bé tots han anat a una amb la logística, no tots han demanat el mateix diàleg. Mentre uns el reclamaven davant la incertesa del que pot passar...D'altres dins del mateix col·lectiu, pensen que l'objectiu d'aquest diàleg és frenar l'independentisme.
 
Platja d'Aro ha estat l'epicentre d'aquesta concentració al Baix Empordà. A les 12?h del matí hi hagut un centenar de persones davant l'Ajuntament recolzant la seva postura "intermitja" que en definitiva, el que vol és calma, tranquil·litat entre la ciutadania i una solució pactada.