El Parc dels Estanys celebra el Dia Mundial dels Ocells

Aquest ocell és un blauet, és una espècie que rarament podem trobar a simple vista però que aquest diumenge molts han tingut la sort de poder observar-lo de ben a prop.
This text will be replaced
Intervé: Jaume Ramot, president Natura Sterna
 
 
Estudiar el comportament dels ocells, saber quins moviments fan i com van evolucionant són alguns dels descobriments que es fan en ornitologia, la ciència que estudia els ocells. L'anellament és una de les pràctiques més habituals per conèixer aquestes aus i aquest diumenge els visitants del Parc dels Estanys de Platja d'Aro han pogut veure com es fa, en el marc del Dia Mundial dels Ocells. Un cop anellats, els més petits els han deixat anar en llibertat.
 
En el marc del Dia Mundial dels Ocells, el Grup Natura Sterna també ha organitzat diversos tallers relacionats amb la natura. L'altre dels objectius d'aquest dia, és que els visitants coneguin el Parc dels Estanys i descobreixin la seva fauna ornitològica.
 
Durant tot el matí, a banda dels tallers, també s'han fet visites guiades amb botànics que han explicat la fauna autòctona dels estanys d'aquesta zona.