30 anys de Festa de la Cervesa a Platja d'Aro

L'Oktoberfest més platjarenca ja està en dansa i seguirà celebrant la cultura de la cervesa fins aquest diumenge. La festa es va inaugurar aquest dimecres a la nit amb la tradicional punxada del primer barril, que tot i que es va resistir, va acabar cedint per servir els primers litres de cervesa a les desenes d'assistents que s'esperaven impacients amb el got commemoratiu dels 30 anys de l'esdeveniment. 
This text will be replaced
Intervé: Imma Gelabert, regidora de Turisme
 
A la Festa de la Cervesa 2017, d'entrada gratuïta, s'hi poden trobar una trentena de marques nacionals i d'importació a més de 3 productors de cervesa artesana catalans. La gastronomia, especialment la brasa i els entrepans, són l'altra pota fonamental de la festa. A nivell local hi participen 5 restaurants. 
 
Tot plegat està sempre acompanyat per un fil musical en directe que inclou  una dotzena d'actuacions d'estil tan divers com les xarangues, les versions de clàssics i estàndards o el ball popular. 
 
Amb el pas dels anys la Festa de la Cervesa s'ha consolidat com un punt de trobada tant pels platjarencs que es retroben després de tot l'estiu treballant com pels visitants que no fallen mai a la cita. 
 
La festa obre cada dia a dos quarts d'una del migdia i tanca a la 1 de la matinada a excepció de diumenge, que tancarà portes a les 11 de la nit.