L'aula d'adults celebra el final de curs

Unes 120 persones entre alumnat, professorat i voluntariat han celebrat a Platja d'Aro la festa de final de curs de l'escola d'adults. La comunitat educativa d'aquest espai de formació festeja cada any per aquestes dates el comiat del curs amb un àpat popular i espectacles. 
Aquest any han fet una arrossada, s'ha entregat un obsequi als voluntaris de l'aula d'adults i s'ha acabat la festa amb un espectacle taller de dansa i percussió que ha acabat amb un ball conjunt dels assistents a la festa.
 
This text will be replaced
 
L'escola d'adults publicada anualment la revista El Mussolet on es recullen els aprenentatges i vivències de cada curs, aquesta festa va servir per repartit el número d'aquest any d'aquesta publicació.
 
A l'aula d'adults de Platja d'Aro actualment s'hi fan cursos d'alfabetització en català i castella, grups de formació bàsica instrumental per millorar la lectura i l'escriptura i també de llengua castellana oral i gramatical. En aquets últim curs hi ha diferents nivells i els més avançats permeten als estrangers treure's la titulació reglada a nivell europeu de llengua castellana.