Detinguts dos nous sospitosos de l'assassinat de Jordi Comas mentre un altre surt en llibertat

Imatge: Arxiu

Surt en llibertat un dels detinguts per la seva suposada cinculació amb l'assassinat de Jordi Comas després de declarar davant del jutge. Es tracta d'un dels sospitosos arrestats durant les últimes hores perquè la investigació policial i judicial creu que va poder participar en els actes preparatoris del robatori a casa de l'empresari platjarenc.

Aquesta passada nit els Mossos  d’Esquadra han detingut dues persones més relacionades amb la mort de l’empresari platjarenc Jordi Comas el novembre del 2012 durant un assalt violent a casa seva.

Segons informa el Diari de Girona, els dos nous arrestats són un dels tres encobridors que la policia buscava i un dels quatre individus pels quals hi havia emesa una ordre europea de detenció. Aquest darrer hauria estat localitzat a Alemanya. Continuen desaparegudes encara tres persones que es trobarien a altres països d'Europa entre ells els que es consideren els autors materials de l'assassinat.

En total, la policia ha arrestat fins ara nou sospitosos, el darrer aquest mateix dijous al Baix Empordà. Els Mossos d'Esquadra busquen un altre implicat a les comarques gironines i encara hi ha dictades tres ordres europees de detenció i entrega, després que ja hagin localitzat un dels suposats delinqüents a Alemanya.

Notícies relacionades

Escorcolls a Platja d'Aro i Palafrugell relacionats amb l'assassinat de Jordi Comas (25-05-2016)

Detingut un home per l'assassinat de Jordi Comas (24-05-2016)

Els Mossos reforçaran la seguretat de la Costa Brava Centre després de la mort de Comas (19-11-2012)

La Costa Brava acomiada Jordi Comas en un funeral multitudinari

Homenatge massiu a Jordi Comas

Mor Jordi Comas en un assalt a casa seva