Els aspirants a míster Espanya desfilen amb roba i complements de botigues de Platja d'Aro

Arribant com els homes de Harrelson els aspirants a Míster Espanya va atraure totes les mirades abans de la desfilada amb moda i complement de botigues locals. La d'aquest dijous era l'acte més local del conjunt d'activitats que els místers han fet al llarg de la setmana a Castell-Platja d'Aro.

This text will be replaced

Amb moltíssima expectació es va tallar l'Avinguda Cavall Bernat i l'aforament previst va quedar petit. Els místers van acaparar l'atenció però també algunes models que els acompanyaven. Molta atenció també als bars i restaurants del voltant de la pasarel·la plens de gom a gom en una improvisada i privilegiada tribuna.

Al llarg de tota la setmana Platja d'Aro ha estat el centre de la bellesa masculina estatal amb els Místers passejant-se pel municipi amb diferents activitats que han tingut un gran ressó

El colofó final és la gran gala d'aquest dissabte on s'escollirà quin és l'home més guapo d'Espanya. 48 candidats competiran a partir de els 21.30 al Palau de Congressos de Platja d'Aro per recollir el testimoni a Alejandro Nieto, actual míster Espanya.

La gala estarà conduida per Mireia Canalda i Daniel Montesdeoca i tindrà personatges mediàtics com l'estilista Jesús Reyes, l'ex Miss Espanya Andrea Huisgen el Top Model Melvin Roman o el presentador Carlos Lozano.

L'espectacle de dues hores tindrà coreografia, desfilades amb vestit de nit, vestit de gala i banyador.  Les cantants Anae Santos i Roser amenitzaran una festa que realitzarà en directe per tot l'Estat TV Costa Brava. Des de l'emissora es podrà seguir tota la gala en rigurós directe i també a través de streaming.