Platja d'Aro tallarà la circulació d'alguns carrers per millorar la mobilitat dels vianants

Castell-Platja d'Aro treballa per solucionar els problemes de mobilitat entre l'avinguda s'Agaró i el passeig del municipi tallant la circulació en alguns carrers. Aquests són els dos espais més transitats tant en vehicle com a peu, especialment en temporada turística. Els carrers que els connecten, però, no estan dissenyats pel gran volum de trànsit que arrosseguen i que sumat als aparcaments que s'hi fan, no deixa espais comfortables pels vinants i genera risc d'atropellaments.
This text will be replaced
És per això que l'ajuntament del municipi està impulsant un projecte per pacificar el trànsit i acabar amb un problema compartit per tots els veïns. 
 
Els carrers escollits per convertir-se en els nous itineraris per vinants són el Marina, el Pineda de Mar, l'Avinguda de la Pau i l'Avinguda Costa Brava.
 
El projecte està actualment en fase informativa per recollir la opinió dels veïns i buscar un consens en la seva definició. Està previst que es materialitzi durant l'hivern del 2017 perquè estigui enllestit per la propera temporada turística.