Protecció Civil porta consells per una revetlla de Sant Joan segura als instituts

Amb el propòsit de promoure una revetlla segura la Direcció General de Protecció Civil va presentar aquest dimarts a l'IES Ridaura de Castell-Platja d'Aro l'obra de teatre 'A foc lent', dins del marc de la campanya anual de sensibilització 'Revetlles amb Precaució'.

 
This text will be replaced
Des de Protecció Civil es va considerar que a l'hora de conscienciar a la gent el teatre podia ser un mitjà més amè que una senzilla xerrada, tenint en compte el públic al que s'havia de dirigir: uns 250 alumnes d'entre 5è de primària i 1r d'ESO. 
 
Abans de l'obra, membres de la Creu Roja van explicar què fer en cas  de cremades i lesions per culpa dels petards i els Mossos van donar alguns consells sobre seguretat. Després va començar l'espectacle, una peça teatral d'uns quinze minuts a càrrec de la companyia Filomenateatre de Granollers, que va recordar als joves què es pot fer i què no durant la nit més curta de l'any mitjançant l'humor i, sobretot, el sentit comú.
 
'A foc lent' explica les vivències de tres joves durant la nit de Sant Joan i es va repetir a Platja d'Aro en cinc sessions més dirigides a públics de totes les edats.