The Mellow Sound Jazz Quartet inaugura el Nits de Jazz

 
El Nits de Jazz, el festival que portarà deu concerts de jazz a Platja d'Aro entre els mesos de juny i setembre, va quedar inaugurat aquest dissabte amb l'actuació a la Masia Bas de The Mellow Sound Jazz Quartet.
This text will be replaced
 
Amb una proposta de jazz subtil, agradable i atraient, The Mellow Sound Jazz Quartet va portar sobre l'escenari un jazz absolutament clàssic i va interpretar temes que anaven des de reconegudes peces dels anys trenta i quaranta fins a composicions d'avantguarda, passant per creacions pròpies, tot sempre abordat des d'una perspectiva jove i fresca. The Mellow Sound Jazz Quartet és una formació musical integrada per Antonio Navarro, Denis Suárez, Aida Ten i Valentín Rodríguez, quatre joves intèrprets que es van conèixer durant els seus estudis de música. 
 
El concert de dissabte, a part de donar per començat el Nits de Jazz, va inaugurar també una nova línia d'actuacions, la de grups joves i amb projecció, així com un nou espai, i és que l'enorn de la Masia Bas no s'havia fet servir en edicions anteriors del festival. 
 
El gruix de concerts després d'aquest primer tast començarà el dia 8 de juliol a l'emplaçament habitual, el de la Platja del Cavall Bernat, amb la celebració dels deu anys de la Sant Andreu Jazz Band, la popular formació dirigida per Joan Chamorro que ha donat conegudes figures com Andrea Motis o Eva Fernández.