Comencen les rebaixes d'estiu amb atractius descomptes

Cartells com aquest omplen els aparadors de la majoria dels comerços catalans. El centre comercial a cel obert de Platja d'Aro s'ha despertat aquest primer de juliol amb grans cartells anunciant l'arribada de les esperades rebaixes.
Els compradors més matiners s'han plantat ben d'hora a les botigues perquè  no se'ls escapés cap ganga. D'altres tenien clar on anar i què comprar.
 
This text will be replaced
 
Les Rebaixes comencen amb descomptes de fins al 50% però en algunes botigues es poden trobar peces rebaixades un 70%. Una rebaixa en articles de temporada d'estiu que conviden al consum i a les compres. D'uns anys ençà la compra compulsiva s'ha reduït i el que hi ha ara són clients que busquen aquella peça de roba que necessiten rebaixada de preu. D'altres aprofiten les rebaixes per omplir l'armari d'estiu de l'any vinent.
 
Els carrers del centre de Platja d'Aro feien goig durant la primera jornada de rebaixes. Les condicions econòmiques de les famílies milloren progressivament i el sector turístic i comercial de la vila ho nota. Precisament aquest estiu estan obrint molts locals de restauració i comerç nous al centre de Platja d'Aro, un fet que es repeteix arreu del litoral de la Costa Brava Centre.