Platja d'Aro inverteix 400.000 en asfaltar carrers i arranjar voreres

 
L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró ha invertit una partida de gairebé 400.000 euros per arranjar carrers i voreres del centre del municipi.
This text will be replaced
 
Com cada any Platja d'Aro fa la posta a punt dels carrers més cèntrics per l'arribada de la temporada turística. L'estiu és l'època de l'any en què la vila platjarenca multiplica el nombre d'habitants i és per això que des de l'Ajuntament sempre miren de solucionar i arranjar els carrers que més ho necessiten abans de l'arribada massiva dels turistes.
 
Enguany la partida de 347.000 euros ha anat destinada al manteniment i l'estètica dels vials i carrers, amb actuacions a 242 punts del municipi amb l'objectiu de garantir les òptimes condicions de seguretat vial.
 
Els arranjaments als carrers i voreres s'han fet a partir d'un estudi previ d'inspecció que permet la detecció del paviment degradat o en mal estat, sobretot a conseqüència de les arrels dels arbres, però les denúncies o instàncies que han fet els ciutadans de Platja d'Aro també han ajudat a poder detectar tots els punts fets malbé.
 
L'Ajuntament assegura que seguirà treballant en aquesta línia per poder arribar a tot el municipi, fins i tot a les diferents urbanitzacions. De fet, el projecte que té més avançat és el de la urbanització Mont d'Aro en el que ja s'ha fet la licitació i les obres podrien iniciar-se a finals de 2016 principis del 17.