Platja d'Aro posa en marxa un servei de mediació nocturna

Platja d'Aro posa en marxa un servei de mediació nocturna i executarà diverses accions de conscienciació, en una campanya conjunta entre l'Ajuntament i el sector privat amb la finalitat de millorar la convivència nocturna al municipi. 
This text will be replaced
 
És el sisè estiu consecutiu que l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro aposta per la conscienciació i la prevenció dels conflictes de baixa intensitat que es produeixen a la via pública i als locals d'oci. Aques any, però, hi incorporen una novetat: el servei pilot de mediació en zones d'oci nocturn. 
 
El servei disposa de quatre professionals de la gestió de conflictes que actuen des de les nou del vespre fins les cinc de la matinada a les principals zones d'activitat nocturna de Platja d'Aro i S'Agaró i que treballen cada nit per mediar entre tots els col·lectius involucrats en conflictes relacionats amb l'oci nocturn: des dels clients fins als veïns, passant per la policia local del municipi i els locals d'oci. Aquests darrers han aprofitat la presentació del servei per constatar que ells no són la causa dels possibles problemes que es puguin originar als carrers. 
 
A part del servei de mediació, el Pacte per la Convivència Nocturna inclou altres iniciatives, com el repartiment de polseres a mode de premi a aquells que mostrin un comportament cívic, la penjada de cartells a les  portes dels locals d'oci nocturn i la publicació d'un còmic amb contundents històries que pretenen evitar situacions desagradables.