Platja d'Aro acull el seu 5è Torneig de Korfbal Platja

A l'estiu és molt habitual veure traslladats a la platja tots aquells esports que durant la temporada convencional s'acostumen a disputar dins un pavelló. Aquest també és el cas del korfbal, i és que aquest dissabte a Platja d'Aro s'hi ha disputat el 5è Torneig de Korfbal Platja, una modalitat originària d'holanda i que, com el seu germà "indoor", destaca per ser un esport mixte.  
This text will be replaced
 
Aquesta competició organitzada pel Platja d'Aro Korfbal Club, celebrada a la Platja Gran del municipi i ja consolidada dins el circuit català, ha comptat enguany amb una dotzena d'equips inscrits entre totes les categories, que han suposat un total de més de 40 joves participants, la majoria d'ells locals però també amb alguns representants estrangers 
 
Diversos dels millors jugadors del korfbal formatiu català s'han acostat a Platja d'Aro per disputar aquest torneig, i és que no s'ha d'oblidar que Catalunya és un dels millor combinats nacionals de tot el món. Sense anar més lluny, en el darrer mundial, que es va disputar a Bèlgica, la selecció catalana absoluta va quedar classificada en 5a posició. Tot i això, aquest esport encara es pot considerar com a minoritari i iniciatives com aquesta de portar-lo a un espai públic poden ajudar a acostar-lo a molta gent que el desconeix. 
 
El torneig s'ha organitzat en tres categories: els alevins, els infantils i els cadets. Al mateix temps, cada una una de les divisons s'ha jugat a  través d'una lligueta de quatre equips.