Troben un cadàver en avançat estat de descomposició a Platja d'Aro

El cadàver ha estat trobat en aquest túnel de la Riera de Fenals a tocar de l'Aquadiver i en avançat estat de descomposició. Uns turistes han alertat a un treballador del Parc que ha avisat als Mossos d'Esquadra al voltant de les 10 del matí i aquests s'han fet càrrec de la investigació.

This text will be replaced

De moment no ha trascendit si es tracta d'un home o una dona ja que el cos es troba en molt mal estat. Les primeres hipòtesis apunten a una mort no violenta, ja que no s'han trobat signes de violència al cos. El cadàver ha estat trobat bastant a dins del túnel ajagut al terra. Fonts policials han indicat que porta mort com a mínim des de l'hivern ja que portava roba d'aquesta època de l'any.

A quarts de dues del migdia, la comitiva dels Jutjats de Sant Feliu de Guíxols ha entrat al túnel per inspeccionar el cos i fer l'aixcament del cadàver. Al cap d'uns vint minuts han sortit i se l'han endut en un cotxe de Funerària Juanals.

Els Mossos d'Esquadra han desplaçat quatre dotacions a la zona i l'han acordonat poc abans d'arribar al túnel. Es tracta d'un desaigüe situat al final de l'Aparcament de l'Aquadiver.

La imatge de crònica negra de dins d'aquest túnel a tocar la C-31 contrastava amb la rutina estival dels turistes que es remullaven a les piscines del parc aquàtic alients al succés.