Retrospectiva de Robert Llimós a Castell d'Aro

Els alienígenes són reals, així ho explica l'artista Robert Llimós que els va poder veure l'any 2009 al Brasil i de llavors ençà s'ha dedicat a representar-los artísticament. 
This text will be replaced
La seva obra, ja sigui en format de pintura, escultura, dibuix o gravat, es pot visitar fins l'11 de setembre al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro en una exposició retrospectiva de l'artista que gira al voltant del concepte de parella. 
 
Es tracta d'una feina que fa 7 anys va fer un gir de concepte transgressor ja que explora un món desconegut pel gran públic com els el dels extraterrestres.  
 
Robert Llimós va iniciar-se la'ny 1965 com un pintor de nova figuració, entre el 69 i el 73 va passar per una etapa d'experimentació conceptuali posteriorment va tornar a la pintura figurativa en una línia d'enquadrament expressionista. Ha viscut i treballat en grans ciutats com Nova York, Miami i Barcelona, on l'any 1994 va rebre el Premi d'Arts Plàstiques de la Generalitat de Catalunya. 
 
En motiu de l'exposició al castell de Benedormiens, que és la sisena de l'any i la segona d'aquest estiu, l'ajuntament de Castell-Platja d'aro ha editat un catàleg commemoratiu amb un recull d'obres de l'artista.