L'autòpsia confirma que el cadàver trobat a Platja d'Aro va morir de forma natural

El cadàver trobat dilluns a Platja d'Aro hauria mort de forma natural. Així es desprén dels primers resultats de la autòpsia que se li ha practicat a l'Institut de Medicina Legal de Girona. Es confirma així el que ja s'apuntava com a hipòtesis després de fer la inspecció ocular al cos.

This text will be replaced

El cos sense vida d'un home de mitjana edat va ser trobat dilluns en estat de descomposició en un túnel de la Riera de Fenals prop de l'Aquadiver. Van ser uns turistes qui van fer la macabra troballa i ho van comunicar als treballadors del Parc Aquàtic que van avisar als Mossos d'Esquadra.

A primer cop d'ull els agents  ja van apuntar a una mort no violenta en no trobar-se indicis del contrari. El cadàver va ser trobat bastant a dins del túnel ajagut al terra. Fonts policials van indicat que portava mort com a mínim des de l'hivern ja que portava roba d'aquesta època de l'any.

Dificultat per saber la identitat

Segons informa l'ACN els forenses han extret mostres de teixit del cos i també ADN per fer un anàlisi més profund. També es mirarà de saber-ne la identitat mitjançant la dentadura ja que els òrgans estaven en molt deteriorats.

Fonts policials han indicat que saber la identitat del cadàver serà complicat, ja que no hi ha constància de denúncies per desaparicions a la zona. Una hipòtesis podria ser que es tractés d'un indigent.

Notícies relacoinades

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició a Platja d'Aro (09-08-2016)