Forta presència d'activitats esportives durant la Festa Major de Platja d'Aro

La Festa Major de Platja d'Aro va ser, en el sentit més estrticte de la paraula, molt moguda. I és que les activitats esportives van construir un dels pilars sobre els que es va fonamentar la programació d'activitats. Prova d'això van ser la celebració del Torneig de Bàsquet 3x3 i el 7è Circuit de Volley Platja
This text will be replaced
 
En la seva tercera edició el Torneig de 3x3 va comptar amb més de vuitanta equips des de la categoria infantil fins a sènior que van suposar uns 350 esportistes competint tant a l'interior del Palau d'Esports i Congressos com a  la pista exterior de la plaça del Mil·lenari. Aprofitant el pont i les vacances els equips participants van estar formats per gent provinent de tota Catalunya.   
 
Mentrestant, a la Platja Gran s'hi disputava una altra competició esportiva que ja ha esdevingut un clàssic de la Festa Major platjarenca: el Circuit de Volley Platja. Entre les dues categories possibles, la de nivell avançat i la amateur, hi va haver més de trenta equips i gairebé 150 jugadors competint. 
 
Juntament amb la música i la programació familiar, l'esport va tenir un pes molt rellevant en la festa de Platja d'Aro d'enguany. Altres tornejos que es van poder presenciar al llarg del cap de setmana van ser el de petanca o el de bàdminton.