Castell d'Aro ha reculat a l'època medieval aquest cap de setmana

Castell d'Aro ha reculat uns segles enrere aquest cap de setmana amb la celebració de la 17a edició del Mercat Medieval. Artesans, grallers i timbalers, personatges de l'Edat Mitjana i falconeria han estat alguns dels atractius d'aquest mercat medieval que ha ofert un any més l'experiència única als visitants de recular en la història.
 
This text will be replaced
 
Els mercats d'artesania i gastronomia, demostració d'oficis artesans, tallers per als més petits de la casa, animació infantil i jocs de temàtica medieval, com també espectacles de falcons, faquirs, titelles o personatges de l'època itinerants han estat algunes de les desenes de propostes que ha ofert el municipi castellarenc a la fira més multitudinària de l'estiu al nucli de Castell d'Aro.
 
Milers de persones van treure el cap a aquesta fira que permet gaudir d'una jornada diferent en família amb mil i una propostes d'entreteniment i amb una bona oferta gastronòmica per quedar-se a fer un mos i allargar la jornada.  
 
Entre les paradetes d'artesans sempre destaquen aquelles amb productes de temàtica medieval com les espases i escuts de fusta per a nens o els bonics vestits de princesa per a les nenes. 
 
Però a banda del mercat els espectacles itinerants, la música medieval en viu i els jocs infantils han estat algunes de les propostes més exitoses d'un mercat medieval que aporta milers de visitants en un sol cap de setmana a Castell d'Aro.