Montserrat Puig fa un pregó proper i sincer per obrir la Festa Major 2016 de Castell d'Aro

Hi ha una sèrie de valors que defineixen als castellarencs, o almenys així ho creuen els que se senten de Castell d'Aro. Ser lluitador, sorprenent, ser tradició, pessebre vivent, tastets, memòria mediàtics, esportistes, medievals, i Festa Major.
La Montserrat Puig és castellarenca i així ho ha demostrat tota la seva vida sent lluitadora en els negocis familiars, implicant-se en tradicions locals com fer el pessebre o participant any rere any en el Sant Isidre o a l'aplec del Remei. A totes elles ara la Montserrat n'hi pot afegir un altre, ella ja és Festa Major. Aquest any s'ha convertit en la pregonera de la festa i s'ha sincerat davant dels seus veïns per explicar la seva vida, la seva feina, les seves passions i els seus hobbies.
 
This text will be replaced
 
Amb el pregó de la Festa Major Castell d'Aro dóna per encetada una Festa Major que sallargarà fins diumenge i on s'han programat activitats per tots els gustos i per totes les edats. Des de monòlegs, fins a sardanes, passant pels espectacles pels més petits i els concerts nocturns pel jovent.  Una Festa Major que organitza el Casino Castellarenc amb tot el suport de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.