Castell d'Aro homenatja el President Lluís Companys a la Diada

La plaça Lluís Companys de Castell d'Aro ha estat un any més el punt de trobada dels veïns i veïnes del nucli castellarenc que han volgut celebrar la Diada Nacional de Catalunya fent un especial homenatge al President català afusellat pel règim. 
 
This text will be replaced
 
Com és tradicional, la Coral Vall d'Aro, enguany acompanyada també per membres de la Coral Cipsela de Sant Feliu, han estat els encarregats d'obrir i tancar l'acte institucional amb els tradicionals cants.
 
Els diferents grups catalanistes de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró han sortit a dir unes paraules per commemorar aquest dia tan important pels catalans.
 
Una vagada acabats els parlaments ha estat el moment de fer l'ofrena floral al president Companys que representants del consistori han portar fins als peus del bust del president de la Generalitat acompanyats dels càntics entonats per la Coral de la Vall d'Aro.
 
L'acte ha acabat, com ja és habitual amb tots els allí presents entonant l'himne Nacional de Catalunya, el Cant dels Segadors.