La Policia Local de Castell-Platja d'Aro celebra la seva festivitat

Els delictes a Platja d'Aro s'han reduït un 5,38% aquest estiu. Una vegada finalitzat l'operatiu especial d'estiu 2016 de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, que s'ha allargat tres mesos de juny a setembre, s'ha constatat la reducció en més d'un 5% el nombre global de delictes.

This text will be replaced

La reducció més significativa és el 24% en robatoris amb força a l'interior de vehicles i també la disminució del 28% dels robatoris amb força a l'interior d'habitatges. Pel que fa als robatoris en establiments comercials i els furts de vehicles també s'han reduït.

Per commemorar la feina que dia a dia fan els cossos de seguretat i, en concret, la Policia Local, aquest dijous Platja d'Aro ha celebrat la diada de la Policia Local en la que hi ha assistit la plantilla d'aquest cos acompanyats per membres del govern local i membres d'altres cossos de seguretat que durant l'any treballen amb ells com els Mossos d'Esquadra o la Guardia Civil.

En un acte festiu en el que la Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha estat la protagonista hi han intervingut el regidor de seguretat del municipi i el director dels serveis territorials Albert Ballesta que han remarcat la gran tasca que fan els cossos de seguretat. De fet, aquest estiu que ha estat tan positiu en ocupació turística, s'han reduït el nombre de delictes, una xifra que confirma la tasca que diàriament fa la policia.

La diada de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro s'ha celebrat a l'hotel Costa Brava del municipi.