Un arròs per a 650 comensals a l'Aplec del Remei de Castell d'Aro

Els castellarencs i castellarenques han celebrat aquest diumenge una nova edició de l'Aplec del Remei a l'ermita del Remei de Castell d'Aro.
 
This text will be replaced
 
Abrigats per la fresca de tardor que ha començat a fer aquest diumenge però entusiasmats de poder celebrar un any més un aplec que és una tradició al municipi, els castellarencs s'han reunit al voltant de taules llargues plenes de familiars i amics amb ganes de passar una jornada divertida en què el plat principal de l'àpat és l'arròs.
 
Un arròs pensat per a 650 comensals en el que s'hi posen 100 kilos de ceba, 10 de salsitxes, 8 conills, 12 kilos de sèpia i 8 de calamar, a banda dels 6 kilos de tomàquet, els pebrots i l'all i julibert, i on finalment s'hi acaben afegint 65 kilos d'arròs. Però la feina que hi ha al darrere aquesta arrossada es veu recompensada per la festa de germanor que es viu.
 
L'Aplec del Remei de Castell d'Aro és una festa tradicional que s'havia celebrat sempre al nucli de Castell d'Aro però que uns anys enrere es va perdre i l'estimat Mossèn Agustí del poble la va recuperar.
 
La jornada ha començat amb la tradicional missa i ofrena floral en què la Coral de la Vall d'Aro hi ha participat, després s'han ballat sardanes i finalment s'ha fet l'arrossada popular i a la tarda un espectacle pels més petits.