Continua la recerca dels alemanys desapareguts

Els serveis d’emergència han reprès la recerca de la parella d'alemanys desapareguda fa 12 dies  mentre feia una ruta per la Costa Brava. Aquest cap de setmana una unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra va localitzar al fons marí a la zona de Torre Valentina a Calonge diferents peces de roba que podrien pertànyer al matrimoni.  Per això, els submarinistes han pentina la zona a la recerca d'incdicis del seu parador.

La parella va desaparèixer fa uns 12 dies mentre feia una ruta de nord a sud pels camins de ronda de la Costa Brava. En un primer moment es va localitzar el cotxe de lloguer que tenien a s'Agaró i diverses pertanyences de la noia a la platja. Els Mossos també han escorcollat el pis de la parella a Barcelona, però de moment encara no saben on podrien estar.

De moment el que ha trascendit és que la parella feia una ruta per la Costa Brava de nord a sud i que dijous havien de dormir a Palamós i divendres a Llafranc, on tenien reserves hoteleres fetes.

Els investigadors, a més d'escorcollar el pis que tenien a Barcelona, està analitzant càmeres de seguretat i preguntant a bars i restaurants. Ara està a l'espera de que se'ls autoritzi la triangulació dels mòbils per determinar la darrera posició de la parella.