El mot encreuat en català amb més caselles

Imagineu un mot encreuat en català de més de 800 paraules. Existeix i l'està fent un veí de Castell d'Aro. En Josep té 78 anys i des de fa uns mesos s'està trencant el cap per lligar totes les paraules i refranys del mot encreuat que conté un total de 100 caselles en horitzontal i 100 en vertical.

De fet  fa un any en va fer un semblant en castellà.  Ara, ha decidit fer-lo en català i es dirà Catalunya 100x100, una manera segons diu, d’homenatjar a Catalunya i als catalans. Sembla però, que no supera el llibre rècord Guinness però els mots encreuats d’en Josep tenen un tret diferencial, contenen refranys.

 
Es tracta d’una feina de més de 6 mesos, que en Josep ha anat fent a poc a poc. Un passatemps que requereix concentració, saviesa i sobretot molta paciència.
 
Tot i ser un mot encreuat aparentment complicat. Assegura que tothom és apte per fer-lo. Un cop el tingui acabat i corregit necessitarà ajuda perquè li passin en format digital. D’aquesta manera vol que el seu mot encreuat arribi al màxim de gent possible.