El conservatori de Palafrugell enceta el període d'inscripcions de cara el curs vinent.  
 
Aprofitant que el 21 de gener és el Dia Europeu de la Mediació, la Margarita Mauri, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Palafrugell, i la Maria Méndez, coordinadora del Servei de Mediació i Convivència de Palafrugell, ens parlen d'aquest servei.  
 
La Delegació d'Oncolliga a Palafrugell ha organitzat per aquest diumenge 20 de novembre (18:30h) al Teatre Municipal una vetllada artística musical amb pinzellades d'humor i d'ironia crítica que representarà "Can Seixanta!!!". Es tracta d'un esdeveniment que s'organtiza per tercer any consecutiu a favor de la Fundació Oncolliga Girona.
 
Un any més l'àrea de joventut de Palafrugell commemora el dia internacional contra la violència masclista amb l'enregistrament d'un videoclip que es presentarà aquest divendres 25 de novembre coincidint amb els actes de celebració del dia contra la violència de gènere.
 
Aquest divendres arrenca a Palafrugell el 22è Festival de Jazz Costa Brava amb la projecció de la pel·lícula 'Miles Ahead'. El festival arriba carregat d'actuacions de primer nivell com la de la cap de cartell, China Moses, el dimarts 11 al TMP o el Jazz & Rouge amb Saphie Wells & The Swing Cats amb maridatge de tapes del restaurant El Càntir i vins del celler Hugas de Batlle al Centre Fraternal.