L'alcalde de La Bisbal d'Empordà Lluís Sais ha passat pel programa Parlem amb l'Alcalde per explicar com han quedat les ordenances fiscals a La Bisbal i com serà el Pressupost 2018 que passarà a aprovació en el ple del mes de desembre.
 
L'alcalde de La bisbal d'Emprodà, Lluís Sais, repassa al Parlem amb l'Alcalde qüestions d'actualiat com els pressupostos, la participació ciutadana, la problemàtica de l'aigua o l'actualitat nacional.
 
La Bisbal d'Empordà ha aprovat definitivament aquesta setmana el Pressupost 2016 amb un paquet d'inversions potent on s'hi contempla una partida per desencallar el Pla de Barris rehabilitant l'antic ajuntament,
 
L'Alcalde de La Bisbal ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on ha repassat la situació de l'aigua a la ciutat, ha parlat del conveni amb Sorea, del pla especial del Daró i els pressupostos participatius entre d'altres
 
El nou Govern de La Bisbal prioritzarà les polítiques socials i la participació ciutadana. Aquests són elements centrals del pacte tripartit entre ERC, CUP i ICV.