Ens visiten la Pilar Ferrero, Regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, i en Charaf Fares, de Creu Roja Sant Feliu - Vall d'Aro. Aquestes dues institucions sumen esforços per, un any més, tirar endavant la campanya nadalenca de recollida de joguines sota el nom "Els seus drets en joc".
 
Imagineu un mot encreuat en català de més de 800 paraules. Existeix i l'està fent un veí de Castell d'Aro. En Josep té 78 anys i des de fa uns mesos s'està trencant el cap per lligar totes les paraules i refranys del mot encreuat que conté un total de 100 caselles en horitzontal i 100 en vertical.
 
El Banc dels Aliments de Castell-Platja d'Aro fa una crida perquè tothom qui ho vulgui participi com a voluntari en el Gran Recapte d'Aliments que es portarà a terme el 25 i 26 de novembre.
 
Castell-Platja d'Aro celebrarà el proper 11 de desembre una festa de Nadal a la conviden a totes les persones més grans de 65 anys. Les persones que hi vulguin anar s'han d'inscriure abans del 28 de novembre en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro o a ca La Rafaela de Castell d'Aro.
 
Durant el 29 d'octubre fins a l'1 de novembre, Platja d'Aro tornarà a ser la seu del Dance Festival, el campionat de balls de saló que enguany celebra 17 edicions. A la convocatòria hi participaran més de 1.100 parelles de ball de 31 països diferents com també jutges professionals d'arreu del món i presidents de diverses federacions nacionals.