La patinadora Mònica Gimeno del club de Mollerussa i el patinador Pere Marsinyach del Foment Cordoní són els nous campions d'Espanya de patinatge artístic sènior.
 
Castell-Platja d'Aro. L'Aula d'Adults de Castell-Platja d'Aro ha obert el període de preinscripcions de cara el curs que ve. Els interessats es poden inscriure fins el 16 de juny. La formalització de la matrícula es farà al setembre.
 
El regidor d'ICV de Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres, ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha parlat de diversos temes d'actualitat municipal com el conveni amb assessories per lluitar contra les clàusules sól, una proposta per lluitar contra la dislèxia amb la complicitat de la comunitat educativa o un possible conveni amb Som Energia,  entre d'altres. També ha tingut temps per parlar del nou partit dels Comuns, Un País En Comú. 
 
L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro engega un nou servei d'atenció a la gent gran i les seves famílies. Servei que s'oferirà a Castell d'Aro i Platja d'Aro i que es presenta a la ciutadania aquest divendres a les 11 del matí.
 
El proper 8 d'abril els nens i nenes de cinquè i sisè de primària poden participar al 'Club de no lectura, avui no llegim', un projecte de dinamització lectora que van encetar a la tardor i que ara està a la recta final.