Aquest dissabte la Coral de la Vall d'Aro ofereix el tradicional concert de Nadal a l'església de Castell d'Aro. El concert, protagonitzat per les nadales, començarà a les 20h.
 
Esquerra Republicana de Castell-Platja d'Aro prepara per aquest diumenge a les 20h a la plaça Lluís Companys un nou acte d'homenatge al president assassinat de la República. Es comptarà amb la presència del filòsof i eurodiputat d'ERC Josep Maria Terricabras i de l'escriptora autora de "La maternitat d'Elna" Assumpta Montellà.
 
Del 7 a l'11 de setembre tindrà lloc una de les festes majors més esperades, la de Castell d'Aro. Enguany presenta un programa farcit d'activitats per tots els públics en què destaca el tobogan aquàtic urbà que s'intal·larà al bell mig dela població.
 
Aquest dissabte arriba la 5a edició del Festisurf, un festival de música surf a la platja i de caràcter gratuït per tots els amants de la música i en concret d'aquest estil musical nascut a Califòrnia a la dècada dels 60.
 
Divendres a dos quarts de nou del vespre es celebra el darrer dels concerts d'aquesta 20ena edició. El concert es portarà a terme a la plaça Lluís Companys i anirà a càrrec d'Slopy Beats.