Una estètica de Sant Feliu de Guíxols organitza demà en motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama una marató de manicures solidàries. 
 
L'Associació Catalunya contra el càncer de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat per aquest proper diumenge un festival benèfic. El festival començarà a les sis de la tarda al Teatre Narcís Masferrer i proposa tot tipus d'actuacions a un preu de sis euros que es destinarà a la lluita contra el càncer.
 
L'agrupació Els Pirates de Sant Feliu de Guíxols celebra aquest cap de setmana la 14a Trobada de Motos al passeig del Mar, la més antiga de Catalunya. La novetat d'aquest any és que la festa començarà el dia anterior i hi haurà ofertes per quedar-se a dormir.
 
Aquest diumenge l'obra de teatre 'Sóc una nena' de la companyia Grup Amics del Teatre d'Ullastrell encetarà la 13a edició del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols.
 
Aquest divendres arrenca la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols, que s'allargarà fins el 4 d'agost amb multitud d'activitats per tota la família. Les expliquen la regidora d'esdeveniments Georgina Linares i Cristina Sala per part del Consell de Joves.