L'Espai Ridaura de Santa Crisitina d'Aro ja té la programació de tardor. N'han parlat a l'Espai l'Entrevista de l'Informatiu Costa Brava. Hi ha novetats, com taquilla inversa per les obres de teatre que organitza l'Ajuntament.
 
L'escola municipal de música de Santa Cristina obre el proper dilluns 5 de setembre les incripcions pel nou curs que arrencarà el 12 de setembre.
 
Santa Cristina aixeca aquest dissabte 9 de juliol el teló a 'Estiu Musical', el programa musical que engloba tots els concerts que es portaran a terme al llarg de juliol i agost en el municipi.
 
Aquest dissabte, l’espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro acollirà la vuitena edició del Retrobem la Sarsuela, un dels pocs esdeveniments que queden a nivell català per reivindicar aquest gènere. Aquest serà el primer concert que es faci sense el baríton Enric Sacristán, un dels màxims impulsors d’aquest esdeveniment que va morir fa uns mesos.
 
Santa Cristina acull aquest dissabte la segona edició de la Fira Girocaça en la primera vegada que arriba al Baix Empordà. Una fira dedicada als amants d'aquesta activitat però oberta a tots els públics i que també coincidirà amb la celebració de l'Assemblea de la Federació Catalana de Caça.