El director de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, Toni Rovira, i el seu regidor, Josep Martinoy, presenten a l'Entrevista de Televisió Costa Brava la nova programació cultural pels propers mesos.
 
Del 9 a l'11 de juny, Torroella de Montgrí acollirà una nova edició de la FIMAG, La Fira Internacional de la Màgia de referència al sud d'Europa que arriba carregada d'espectacles, artistes, espais i activitats.
 
El President de l'EMD de l'Estartit ha passat pel plató de TV Costa Brava per fer balanç dels 2 anys de l'existència de l'EMD. Genís Dalmau ha destacat la feina feta amb la participació ciutadana, els serveis que s'han creat i es projecten per les persones que viuen tot l'any a l'Estartit i també nous projectes pels visitants.
 
La Biblioteca de Torroella de Montgrí celebra 10 anys del seu edifici amb un munt d'activitats, que ja fa uns dies que s'estan fent, i que tenen el seu col·lofó amb la diada de Sant Jordi.
 
El Museu de la Mediterrània inaugura el proper dissabte 28 de gener (18 h) l’exposició Joan Fuster. Una mirada personal, una mostra on es presenta una selecció de les millors obres provinents del fons familiar.