El Museu de la Mediterrània inaugura el proper dissabte 28 de gener (18 h) l’exposició Joan Fuster. Una mirada personal, una mostra on es presenta una selecció de les millors obres provinents del fons familiar.
 
El Cine Petit de Torroella de Montgrí oferirà els dies 2, 3 i 4 de desembre la Pantomima de Nadal "Peter Pan and the Pirates of Palamós". Ens visiten la Mariona Font i en Nick Bedson, directora i productor de l'obra.
 
Del 20 al 22 de maig, Torroella de Montgrí celebra la primera edició de l'Empordà Canta, una trobada de corals d'arreu del territori impulsada pel cor local Anselm Viola. Durant tot el cap de setmana hi haurà concerts tant amateurs com professionals, tallers de veu i de música, visites guiades i exposicions entre altres activitats.
 
L'Associació d'Amics de la Fotografia de Torroella de la Montgrí inaugura aquest dissabte una exposició commemorativa que recopila alguns dels millors treballs que s'han exposat al claustre de l'hospital, un espai gestionat per la pròpia associació. La mostra es podrà visitar durant un mes.
 
Els dies 1, 2 i 3 d'abril es celebrarà la onzena edició de les Trobada de Música Mediterrània de Torroella de Montgrí. Enguany, estarà dedicada a les veus, músiques i danses de la Cabília, un territori situat al nord-est d'Algèria.