L'alcalde de Begur, Joan Loureiro, valora la situació política complexa que viu Catalunya a l'hora que repassa qüestions d'actualitat municipal com els pressupostos pel 2018, la futura urbanització de Mas Mató o les afectacions turístiques arran del cas català.
 
L'alcalde de Begur, Joan Loureiro, valora al Parlem amb l'Alcalde l'inici de la Setmana Santa en què el municipi s'omplirà de turistes i d'activitat. També repassa diverses qüestions d'actualitat com el procés participatiu pel pressupost, la reunió de Citta Slow o l'estat dels horts comunitaris.
 
L'alcalde de Begur Joan Loureiro ha passat pel Parlem amb l'Alcalde on ha repassat diferents temes de l'actualitat municipal com la problemàtica de la sorra de Sa Riera, l'arranjament de carrers, la construcció de noves places d'aparcament del poble o ha fet balanç de l'equipament del Mas de'n Pinc, entre d'altres.
 
Joan Loureiro, alcalde de Begur, ha passat per l'espai Parlem amb l'Alcalde de Televisió Costa Brava per parlar dels recentment aprovats pressupostos, del nou sistema de recollida selectiva porta a porta, de l'alga invasora de Ses Negres i d'altres qüestions d'actualitat municipal.
 
L'alcalde de Begur, Joan Loureiro, ha explicat en el programa 'Parlem amb l'alcalde' d'aquesta casa que des de fa uns dies l'àrea de medi ambient ja s'ha traslladat al Mas d'en Pinc.