L'Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, va passar pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava per  fer balanç dels cent primers dies de mandat després de la moció de censura que va desbancar Juli Fernández.
 
El nou alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, explica al Parlem amb l'alcalde els motius de la moció de censura, la bona entesa amb el PDeCAT i les línies mare del seu projecte de ciutat, moltes actuacions de les quals s'han programat a 6 anys vista.
 
L'Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava i ha parlat del Cas del Golfet, les obres del Passeig de Llafranc, la Policia Local, la mobilitat a la ciutat i ha tingut temps de repassar també la situació del PSC com a Primer Secretari de la formació a les Comarques Gironines.
 

PARLEM AMB L'ALCALDE Juli Fernández

Juli Fernández ha passat pel programa Parlem amb l'Alcalde per repassar qüestions d'actualitat municipal com els pressupostos, les obres del passeig de Llafranc o del vial de circumvalació o les noves jornades d'economia verda. Fernández també ha aprofitat l'entrevista per fer balanç de la seva etapa com a primer secretari del PSC gironí o aclarir la polèmica generada entorn al darrer any d'alcaldia de Palafrugell.
 
L'alcalde de Palafrugell ha fet una pinzellada a com és el Pressupost 2016 explicant detalladament com serà el reformat passeig de Llafranc, una de les inversions més importants d'aquesta anualitat. Juli fernández també ha avançat que es preparen per la primavera unes jornades d'economia alternativa que s'organitzen conjuntament amb l'Obra Social de La Caixa, es faran a Cap Roig i tindran caràcter internacional.