PARLEM AMB L'ALCALDE Juli Fernández

Juli Fernández ha passat pel programa Parlem amb l'Alcalde per repassar qüestions d'actualitat municipal com els pressupostos, les obres del passeig de Llafranc o del vial de circumvalació o les noves jornades d'economia verda. Fernández també ha aprofitat l'entrevista per fer balanç de la seva etapa com a primer secretari del PSC gironí o aclarir la polèmica generada entorn al darrer any d'alcaldia de Palafrugell.
 
L'Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava i ha parlat del Cas del Golfet, les obres del Passeig de Llafranc, la Policia Local, la mobilitat a la ciutat i ha tingut temps de repassar també la situació del PSC com a Primer Secretari de la formació a les Comarques Gironines.
 
Arran la liquidació del pressupost de l'any passat, l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, fa un balanç positiu de la feina que s'ha fet en els darrers anys des del govern municipal per sanejar la situació econòmica del consistori.
 
L'alcalde de Palafrugell ha fet una pinzellada a com és el Pressupost 2016 explicant detalladament com serà el reformat passeig de Llafranc, una de les inversions més importants d'aquesta anualitat. Juli fernández també ha avançat que es preparen per la primavera unes jornades d'economia alternativa que s'organitzen conjuntament amb l'Obra Social de La Caixa, es faran a Cap Roig i tindran caràcter internacional.
 
L'alcalde, Juli Fernández, considera l'acord per la construcció del nou centre cultural i de culte de la comunitat musulmana del poble a la zona industrial el més important de la seva carrera política perquè, segons ell, ha permès desencallar un tema que s'arrossegava des de fa temps.